ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20230319

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο Απολογισμό, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων ημερήσιας διάταξης και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβούλιο για το πατριωτικό Σωματείο μας, την 19η Μαρτίου 2023,  ημέρα  Κυριακή και ώρα 10:30΄π.μ., στην αίθουσα των Γραφείων του Συλλόγου, στην Αθήνα, οδός Ερμού 64, 4ος όροφος. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την παραπάνω ημερομηνία. Είναι υποχρέωση και ανάγκη όλων των μελών να προσέλθουν στην κορυφαία αυτή συγκέντρωση του Ανώτατου Δημοκρατικού Οργάνου μας, όπου εκεί συζητούνται όλα τα θέματα που αφορούν το Σύλλογο και το χωριό μας.  Εκεί ακούγονται απόψεις, λύνονται απορίες και λαμβάνονται αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Επισημαίνουμε ακόμη την ανάγκη της παρουσίας των μελών μας σε αυτή τη Γ.Σ. αφού πρόκειται να εκλέξουμε  το νέο  επταμελές  Δ.Σ. και τη νέα τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε., πρέπει με αίτησή τους να το δηλώσουν στο Γραφείο του Συλλόγου μας μέχρι και την 17η Μαρτίου 2023. Οι Αιτήσεις υποψηφιότητας στο e-mail του Συλλόγου μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο της αίτησης καθώς και το Καταστατικό του Συλλόγου μπορείτε να ανακτήσετε - κατεβάσετε πατώντας πάνω στις εικόνες:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 2023 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΣΑΡΑΙΩΝ       KATASTATIKO SYLLOGOU ORIGINAL

Θα πρέπει όλες και όλοι να δώσουν το παρόν στην πιο σημαντική Συνέλευση της τελευταίας διετίας. Θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα και τα γνωστά σε όλους μέτρα προστασίας και υγιεινής.-

Κλείνοντας κάνουμε έκκληση για την προσέλευση των μελών παλαιών και νέων στην κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία τόσο στη Γ.Σ. αλλά και στην κατάρτιση των ενιαίων ψηφοδελτίων για το Δ.Σ. και για την Ε.Ε. Ο Σύλλογός μας πρέπει να συνεχίσει και να  επιτελεί αδιάκοπα το πατριωτικό του έργο για το καλό του πολυαγαπημένου μας χωριού  Ίσαρη και για την προκοπή των εν Αθήναις και απανταχού Ισαραίων.

 

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.