198629 194462720587632 1340791 n

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, εύχεται σε όλα τα μέλη του, σε όλες τις Ισαραίες και σε όλους τους Ισαραίους στο χωριό μας, στην Αθήνα και στο εξωτερικό, Καλή  Σαρακοστή 2023 με χαρά και υγεία!

Όλοι μας βιώνουμε με το ασύλληπτο τριήμερο πανελλαδικό πένθος, την ζέουσα πραγματικότητα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη της Θεσσαλίας στις 28-2-2023. Καλή δύναμη και υπομονή μεγάλη στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Στο πρόσφατο Δ.Σ. του Συλλόγου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χαμένων ψυχών. Ήταν το πιο πολύνεκρο περιστατικό στην ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων. Κρίμα κι άδικο!

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20230319

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου και μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο Απολογισμό, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί θεμάτων ημερήσιας διάταξης και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβούλιο για το πατριωτικό Σωματείο μας, την 19η Μαρτίου 2023,  ημέρα  Κυριακή και ώρα 10:30΄π.μ., στην αίθουσα των Γραφείων του Συλλόγου, στην Αθήνα, οδός Ερμού 64, 4ος όροφος. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την παραπάνω ημερομηνία. Είναι υποχρέωση και ανάγκη όλων των μελών να προσέλθουν στην κορυφαία αυτή συγκέντρωση του Ανώτατου Δημοκρατικού Οργάνου μας, όπου εκεί συζητούνται όλα τα θέματα που αφορούν το Σύλλογο και το χωριό μας.  Εκεί ακούγονται απόψεις, λύνονται απορίες και λαμβάνονται αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Επισημαίνουμε ακόμη την ανάγκη της παρουσίας των μελών μας σε αυτή τη Γ.Σ. αφού πρόκειται να εκλέξουμε  το νέο  επταμελές  Δ.Σ. και τη νέα τριμελή Ελεγκτική Επιτροπή. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε., πρέπει με αίτησή τους να το δηλώσουν στο Γραφείο του Συλλόγου μας μέχρι και την 17η Μαρτίου 2023. Οι Αιτήσεις υποψηφιότητας από 13-17/3/2023 στο e-mail του Συλλόγου μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έντυπο της αίτησης καθώς και το Καταστατικό του Συλλόγου μπορείτε να ανακτήσετε - κατεβάσετε πατώντας πάνω στις εικόνες:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 2023 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΣΑΡΑΙΩΝ         KATASTATIKO SYLLOGOU ORIGINAL

Θα πρέπει όλες και όλοι να δώσουν το παρόν στην πιο σημαντική Συνέλευση της τελευταίας διετίας. Θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα και τα γνωστά σε όλους μέτρα προστασίας και υγιεινής.-

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ

Η Προηγούμενη Εκλογο - Απολογιστική Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στις 3/10/2021 λόγω covid-19 και η τελευταία Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση για τον ετήσιο απολογισμό του 2021 έγινε στις 22/5/2022. Τα μέλη που έχουν καθυστερήσει τις συνδρομές τους για κάποια χρόνια λόγω πανδημίας, μπορούν να ψηφίσουν αφού καταβάλλουν  τις  χρωστούμενες συνδρομές τους (10 ευρώ ανά έτος), ή να εγγραφούν με κόστος 5 ευρώ και να καταβάλουν τη συνδρομή του τρέχοντος έτους 2023 που είναι 10 ευρώ στο ΙΒΑΝ του Συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τα παραπάνω λόγω της υγειονομικής κατάστασης και κάνοντας αναλογική εφαρμογή στο Άρθρο 8 του Καταστατικού του Συλλόγου μας, προς όφελος  του Συλλόγου και των διαδικασιών.

Κλείνοντας κάνουμε έκκληση για την προσέλευση των μελών παλαιών και νέων στην κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία τόσο στη Γ.Σ. αλλά και στην κατάρτιση των ενιαίων ψηφοδελτίων για το Δ.Σ. και για την Ε.Ε. Ο Σύλλογός μας πρέπει να συνεχίσει και να  επιτελεί αδιάκοπα το πατριωτικό του έργο για το καλό του πολυαγαπημένου μας χωριού  Ίσαρη και για την προκοπή των εν Αθήναις και απανταχού Ισαραίων .

Θα χαρούμε σφόδρα, και ας θεωρηθεί αυτό επίσημη πρόσκληση παρουσίας, με την παρουσία στη Γ.Σ. μας του πάρεδρου του χωριού μας  Νικ.Κερασιώτη, του πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Νεκτάριου Ζιόμπολα, του ιερέα μας παπα-Κώστα, των πρώην προέδρων του Συλλόγου Μπέη Θεόδωρου, Μεντή Γεώργιου, Αποστολόπουλου Ηρακλή,  Σιώρη  Δημήτριου, Ασημακόπουλου Χάρη και των αξιότιμων μελών προηγουμένων Διοικήσεων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς σε όλες και σε όλους!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.