Το  Δ.Σ του Συλλόγου μας, εύχεται ολόψυχα σε όλα τα μέλη του και σε όλους τους Ι σ α ρ α ί ο υ ς  στην Ελλάδα και σ’ όλο το Κόσμο, Καλή  Σαρακοστή 2022, με υγεία και προκοπή!

NEA

  • Καταχωρήθηκε στον Εθνικό  Χάρτη Απινιδωτών του Ελληνικού Δικτύου ο ΑED του Συλλόγου μας όπως μας διαβεβαίωσε και μας ευχαρίστησε ο υπεύθυνος του Ανθρωπιστικού Συλλόγου KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, Άγγελος Νεοκάζης. Ο Απινιδωτής είναι χορηγία του αξιότιμου συμπατριώτη μας Αριστείδη Ρούπα και βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας στο "Ισαρέϊκο Σπίτι", τον Ξενώνα του Συλλόγου μας, μαζί με καρδιογράφο. Με την καταχώρησή του συνεισφέρουμε στο στόχο των 10.000 AEDs στην Ελλάδα μέχρι το 2030 (2 απινιδωτές ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο). Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού τηλ. 6978855678 και στο site: kidsavelives.gr. Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας Ιατρός Χάρης Ασημακόπουλος, με ενέργειες του οποίου αποκτήθηκαν τα ανωτέρω, ανέφερε σχετικά: "Διαχρονική η προσφορά αυτή του Συλλόγου μας! Ανάλογες ενέργειες αναδεικνύουν τον Σύλλογό μας και τον ξεχωρίζουν από πολλούς άλλους. Να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!"Και ένα παγκόσμιο μήνυμα: "Απλέ πολίτη κάνε έστω κάτι, όταν ένας συνάνθρωπος κινδυνεύει. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μην κάνεις τίποτα" - Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) Περισσότερα από την απόκτηση και τα εγκαίνια του απινιδωτή στα νέα του Μαίου 2019 ΕΔΩ (ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΪΟΣ 2019)

Poster AED SIGN KIDS SAVE LIVES0  poster first aid1  poster first aid covid19 new

  • Εθνική Γιορτή της 25ης Μαρτίου στο Ί σ α ρ η. Απόφαση του Συλλόγου είναι την ημέρα του Ευαγγελισμού και της Εθνικής Επετείου, Παρασκευή 25/3, μετά την Θεία Λειτουργία εκπρόσωπος του Δ.Σ να καταθέσει στεφάνι τιμής στο Ηρώο της Πλατείας 20210325cσύμφωνα με το τελετουργικό. Επιθυμία μας είναι η συμμετοχή των μελών και των φίλων του Συλλόγου στην Εθνική Επέτειο, για να δώσουμε ελπίδα και χαρά στους εκεί συγχωριανούς μας, που μας περιμένουν.

ΠΕΝΘΗ

Απεβίωσε ο Θανάσης Νικολόπουλος  γνωστός εν ζωή με το παρατσούκλι του, "Αρτσαβέλας", ετών 81. Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο του Ίσαρη ,το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου του 2022. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του!

ΓΕΝΝΗΣΗ

Το ζεύγος Νίκου και Κάρλας Πυργιώτη απέκτησαν στις  27/1/22 το πρώτο τους παιδί (αγοράκι). Ο ευτυχής μπαμπάς Νίκος είναι γυιός της γνωστής Ισαραίας Βίκυς Μητροπούλου. Ευχόμαστε να τους ζήσει και να το καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.