Νέα από το χωριό μας:

  • Η φετινή 200ή επέτειος από την Ελληνική Επανάσταση γιορτάστηκε στο χωριό μας με Δοξολογία από τον π. Κωνσταντίνο και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρωών του χωριού μας, από τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κερασιώτη και το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ισαραίων κ. Γιάννη Σμυρνή. Είχε προηγηθεί ο στολισμός της κεντρικής πλατείας από τον Πρόεδρο μας και φυσικά η σεμνή και με αποστάσεις τελετή, έκλεισε με το καθιερωμένο κέρασμα μεταξύ των συμπατριωτών μας.

                       20210325b  20210325d

                  20210325c  20210325e

Ίσαρη 1821-2021

Ιστορική επέτειος  για το χωριό μας, αφού η αποφασιστικότητα και η θέληση των Ισαραίων Αγωνιστών για ελεύθερο βίο και ανεξάρτητη πατρίδα, έχει εξυμνηθεί από τους περισσότερους σύγχρονους ιστορικούς. Ως νεώτεροι, οφείλουμε να γνωρίζουμε τον ηρωισμό τους, να μιμούμαστε την ανδρεία τους και να τιμούμε τη μνήμη τους!

ΟΙ ΙΣΑΡΑΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 1821

Χρόνια Πολλά!

  • Με πρωτοβουλία των συμπατριωτών μας στο χωριό, έγινε η αγορά και η τοποθέτηση του παραβολικού καθρέφτη στην στροφή πριν τον Άγιο Νικόλαο.
  • isar kathreptis
  • Θερμά συγχαρητήρια για μία ακόμα ιδιωτική πρωτοβουλία η οποία αναδεικνύει την δημιουργική διάθεση αλλά και αγάπη όλων για τον τόπο μας!

Νέα από τον Σύλλογό μας:

  • Ο 30χρονος Ισαραίος επιστήµονας Θοδωρής Τζανέτος του Παναγιώτη, είναι ένας εκ των επικεφαλής του «Ingenuity», του πρώτου εναέριου µέσου που αναµένεται να πετάξει σε λίγες μέρες πάνω από την επιφάνεια του Άρη. Ορµώµενος από την επαναστατική µέθοδο σκέψης που διαθέτει αλλά και την ελληνική παράδοση των µαθηµατικών, ο Ισαραίος επιστήµονας ανέβηκε στο πιο υψηλό σκαλί της καινοτοµίας, κατακτώντας εξέχουσα θέση στον αστερισµό των επιστηµόνων που κέρδισαν το στοίχηµα της τεχνολογίας (κάνε "κλικ" στην εικόνα για λεπτομέρειες).
  • mars ART 

     Ο Σύλλογος Ισαραίων, με συγχαρητήρια επιστολή του, μετέφερε στον Θεόδωρο Τζανέτο το αίσθημα υπερηφάνειας όλων των Ισαραίων στο άκουσμα αυτής της επιτυχίας του!

  • Συνεχίζεται η συγγραφή στην ιστοσελίδα μας, της δράσης των Ισαραίων Αγωνιστών του 1821 (http://www.isari.gr/index.php/el/nea/142-isaraioi-agonistes-1821). Υπενθυμίζουμε το κάλεσμα στους συμπατριώτες μας, οι οποίοι διαθέτουν ιστορικό υλικό και εφόσον επιθυμούν να το δημοσιεύσουν, όπως επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
  • Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει σχετικά με τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων και την λειτουργία τους με βάσει τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα. Άτυπα, παρατείνεται η θητεία του παρόντος Δ.Σ. του Συλλόγου μας ως τις 30 Απριλίου. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Πένθη: Πέθανε στις 10 Μαρτίου 2021, σε ηλικία 80 ετών η Μαρία Γαλάνη-Γιαννοπούλου  και ετάφη στο Κοιμητήριο του χωριού μας.

              Στους οικείους της, τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.