Ευχές για το νέο έτος

Ο Πρόεδρος του χωριού μας, ο ιερέας μας π. Κωνσταντίνος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ισαραίων, εύχονται σε όλους τους Ισαραίους Καλή Χρονιά, πάντα με υγεία, δημιουργία και να φέρει μόνο καλά στον τόπο μας!

2021

Νέα από το χωριό μας

  • Νέος Υφυπουργός Δικαιοσύνης, μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, είναι ο Ισαραίος Γεώργιος Αναστ. Κώτσηρας. Ο Σύλλογός μας, αλλά και όλοι οι Ισαραίοι, συγχαίρουν θερμά τον νέο Υφυπουργό και του εύχονται μόνο επιτυχία στο έργο του!

         Ξ giorgos kotsiras nd 4 1 21

        Ο νέος υφυπουργός Δικαιοσύνης για θέματα Διεθνούς Συνεργασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Κώτσηρας, εκλέχθηκε βουλευτής Β' Δυτικής Αττικής στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Ο κ. Κώτσηρας, σε ηλικία 36 ετών, καταλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Δικαιοσύνης η οποία είχε κενωθεί μετά την παραίτηση του Δημήτρη Κράνη.

      Ποιος είναι ο Γιώργος Κώτσηρας

     Αποφοίτησε το 2006 από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι αριστούχος διδάκτωρ της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (2007) στο Πανεπιστήμιο Aix-Marseille III-Paul Cezanne και στο Διοικητικό Δίκαιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (2008).

           Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/giorgos-kotsiras-neos-yfypoyrgos-dikaiosynis

 

  • ageladesΟι Πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων Βάστα, Χωρεμίου, Τριποτάμου, Ίσαρη, Παραδεισίων, Βουτσαρά, Βελιγοστής και Χράνων , υπέγραψαν μια διαμαρτυρία για το μεγάλο πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα ζώα που κυκλοφορούν μέσα στα χωριά εδώ και χρόνια. Αφορμή για την διαμαρτυρία, η αναβολή συζήτησης σχετικού θέματος στο δημοτικό συμβούλιο Μεγαλόπολης. Οι πάρεδροι των χωριών αναφέρονται στις αντιπολιτεύσεις του Δήμου, θεωρώντας ότι δεν έπραξαν σωστά και ότι κατ’αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η θρασύτητα των υπευθύνων για την επιτήρηση των ζώων. Δυστυχώς, ένα χρόνιο πρόβλημα για το χωριό μας, το οποίο, με βάση τους μέχρι τώρα χειρισμούς, φαίνεται ότι χρειάζεται μεγάλη ικανότητα εκ μέρους των αρμοδίων για να λυθεί...!

Νέα από τον Σύλλογό μας:

Ο Σύλλογός μας ενημερώνει  ότι η φετινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει με βάση τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα.

Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί ηλεκτρονικά.

Πένθη:

  • Πέθανε στις 15 Νοεμβρίου 2020 η Σταυρούλα Ζιόμπολα (αδερφή του π. Νεκταρίου) , σε ηλικία 82 ετών και ετάφη στο Κοιμητήριο Ηλιούπολης.
  • Σε ηλικία 82 ετών, απεβίωσε ο Κώστας Κυριαζής στις 22 Νοεμβρίου 2020 και ετάφη στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

Στους οικείους τους, τα θερμά μας συλλυπητήρια.

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.