Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, στο γραφείο του Συλλόγου Ισαραίων, έγινε η Τιμητική Βράβευση του επίλεκτου Ισαραίου Παναγιώτη Αργιανά.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η υπευθυνότητα που χαρακτηρίζουν τον Παναγιώτη, στην καθημερινότητα του, από το πόστο του νοσηλευτή στο ευαίσθητο τμήμα του τεχνητού νεφρού στο ΝΙΜΤΣ, ώθησε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ιστορικού Συλλόγου μας να τον βραβεύσει!

Οι νεώτεροι Ισαραίοι συνεχίζουν επάξια να τιμούν με την προσφορά και το έργο τους τον τόπο μας.

Ο Σύλλογος μας, όπως διαχρονικά πράττει, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους, συνεχίζει να αναδεικνύει και να τιμά τους Ισαραίους, που κάνουν περήφανο το Ίσαρη μας!

Παναγιώτη, θερμά συγχαρητήρια!

Ακολουθούν: σχετικό βίντεο (https://youtu.be/wyUieEgdH4g), και φωτογραφίες από την εκδήλωση, καθώς και σύντομο βιογραφικό σημείωμα του τιμώμενου.

Αργιανάς Παναγιώτης του Μιχαήλ

Ποιος είμαι

Κατάγομαι από το μπαλκόνι του Μωριά το καταπράσινο Ίσαρι Αρκαδίας.

Μεγάλωσα στην Μεγαλόπολη και όλα τα καλοκαίρια τα περνούσα στο χωριό διπλά στον παππού μου πάτερ Δημήτριο Ζαχαρόπουλο και την γιαγιά Μαρία παίρνοντας πολλά από τις αξίες, τις αρχές και την καλοσύνη τους.

Όλες οι εποχές του χρόνου στο χωριό μας είναι μοναδικές.. όμως τα καλοκαίρια είχαν μια ξεχωριστή αξία στην ψυχή μου , όπως και όλων των συγχωριανών μου. Ήταν η εποχή που το χωριό έπαιρνε ζωή από τις παιδικές ψυχές που έρχονταν να περάσουν το καλοκαίρι τους εκεί, δίπλα στους παππούδες τους. Εκεί δημιουργήθηκαν ισχυροί δεσμοί με πολλούς από αυτούς γιατί όλα γίνονταν από αγάπη χωρίς ιδιοτέλεια, από αγνές παιδικές ψυχές που εξακολουθούν να μας ακολουθούν δια βίου.

Είμαι παντρεμένος με την Αγορίτσα Ροκκά και έχω δυο παιδιά την Ελίνα και την Ναυσικά.

Σπούδασα νοσηλευτής χωρίς να μπορώ να φανταστώ την αξία του επαγγέλματος μου. Το χαμόγελο και η ικανοποίηση των ασθενών μου καθημερινά μου έδιναν κουράγιο και δύναμη στο δύσκολο δρόμο που είχα διαλέξει με πολλές δυσκολίες και αμέτρητα ξενύχτια, χωρίς αργίες και γιορτές…. πάντα δίπλα στον ασθενή.

Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου ήταν η φετινή το 2020. Κανείς δεν φανταζόταν τον ερχομό μιας πανδημίας κορωνοϊού που θα ανέτρεπε τα πάντα στην ζωή μας…. έφερε ανατροπή των ανθρωπίνων σχέσεων και κίνδυνο για την ζωή μας. Το νοσοκομείο μου έγινε νοσοκομείο αναφοράς και ο στρατός απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του. Αντιμετωπίσαμε δεκάδες, εκατοντάδες  κρούσματα με μεγάλη επιτυχία και το πιο σημαντικό… χωρίς να νοσήσει κανείς από το προσωπικό. Η μάχη αυτή συνεχίζεται με την συμμετοχή και την γνώση όλων μας.

Εκπαίδευση

Νοσηλευτική ΤΕΙ Αθήνας

1999

Επαγγελματική εμπειρία

( Από 2001–2006)

Ιατρικό κέντρο Αθηνών

ως νοσηλευτής σε μικτή κλινική

(Από 2006-2020)

 ΝΙΜΤΣ (νοσηλευτικό ίδρυμα μετοχικού ταμείου στρατού)

3 χρόνια θητεία σε καρδιολογική κλινική

11 χρόνια θητεία και εξειδίκευση σε μονάδα τεχνητού νεφρού

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.