ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΙΣΑΡΑΙΩΝ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ''

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΕΡΜΟΥ 64, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 105 51. ΤΗΛ.: 210 – 3213780

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Site: www.isari.gr

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 31 Μαρτίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ. στην αίθουσα των Γραφείων του Συλλόγου, στην οδό Ερμού 64, 4ος όροφος, για τον ετήσιο απολογισμό, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, επί θεμάτων ημερησίας διάταξης.

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

 

Εκλογή προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, 2. Ομιλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, 3. Αναφορά στο έργο της διοίκησης για την περίοδο 2018, από την γραμματέα του Δ.Σ., 4. Απολογισμός – Ισολογισμός 2018 και Προϋπολογισμός για το 2019, από τον Ταμία του Δ.Σ., 5. Ανακοίνωση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής, 6. Έγκριση πεπραγμένων, Απολογισμού, Προϋπολογισμού από τη Γ.Σ., 7. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη, ύστερα από την έγκριση της Γ.Σ., 8. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής, 9. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, 10. Ανακοινώσεις, προτάσεις, ομιλίες και αποφάσεις για κάθε θέμα που αφορά το Σύλλογο και το χωριό.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε την παραπάνω ημερομηνία. Είναι υποχρέωση και ανάγκη των μελών μας να προσέλθουν στην κορυφαία αυτή συγκέντρωση του Ανωτάτου Οργάνου μας, γιατί εκεί συζητούνται όλα τα θέματα του Συλλόγου μας και του χωριού μας και λαμβάνονται αποφάσεις.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, πρέπει να το δηλώσουν με γραπτή αίτησή τους στο Σύλλογο μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972196585.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

 

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Χαράλαμπος Ασημακόπουλος Αθανασία Κυριαζή

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.