ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΑΡΑΙΩΝ 2ος 2019
 
Σε ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα έγινε και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Ίσαρη κ. Τάκη Τσουτσουμπρή και τον Σύλλογο Ισαραίων. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο από τον ιερέα μας Πατέρα Κωνσταντίνο. Ακολούθως στον πάντα φιλόξενο Ξενώνα μας και με την ενθουσιώδη παρουσία πολλών συμπατριωτών μας αλλά και πολλών εκπροσώπων του Δ.Σ. του Δήμου Μεγαλόπολης έγινε η κοπή της πίτας. Ευχές μοίρασαν ο π. Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του χωριού, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου. Το τυχερό φλουρί το κέρδισε ο Δημήτρης Κωστόπουλος, ο γιός του Γιώργου. Του ευχόμαστε η φετινή χρονιά να του φέρει ότι πραγματικά επιθυμεί! Ευχή όλων μας και αυτή τη χρονιά είναι να κυριαρχήσει η σύμπνοια που εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει στο χωριό μας, η εξαίρετη συνεργασία μεταξύ όλων μας και με κριτήριο την αγάπη μας για το χωριό μας να προσφέρουμε ότι καλύτερο σε αυτό! 
Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους του Ισαραίους!
 
Η παρατεταμένη κακοκαιρία με τις έντονες χιονοπτώσεις και συνεχείς βροχοπτώσεις, δυστυχώς , δημιούργησε έντονα προβλήματα στο χωριό μας. Αποκορύφωση αυτών, ήταν η καθίζηση του οδοστρώματος μετά τον Άγιο Νικόλα και λίγο πριν την είσοδο στο χωριό μας. Αποτέλεσμα ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας υπό την επίβλεψη της Αστυνομίας. Άμεσα ο Πρόεδρός μας κινητοποίησε την Περιφέρεια και τον Δήμο, καθώς δημιουργήθηκε και πρόβλημα στην υδροδότηση, το οποίο αποκαταστάθηκε σταδιακά. Πολλά κλιμάκια επισκέφτηκαν το σημείο και τελικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν και πριν αυτές υλοποιηθούν, αφορούν την ανακατασκευή του δρόμου καθώς και την διάνοιξη του γειτονικού ήδη χαραγμένου δρόμου, ιδιοκτησίας αδερφών Γιώργου και Δημήτρη Ζορμπά. Ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα στο χωριό μας από τις εργασίες που αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα. Ο Πρόεδρος του χωριού μας αλλά και όλοι οι Ισαραίοι ευχαριστούμε τους αδερφούς Ζορμπά για τη θετική τους στάση στο οξύ πρόβλημα που δημιουργήθηκε για το χωριό μας.
 
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, στο πάντα φιλόξενο ATHENS ATRIUM HOTEL, κόπηκε η Πρωτοχρονιάτική πίτα μας. Η ενθουσιώδης παρουσία των συμπατριωτών μας έδωσε το έναυσμα για ένα ξεχωριστό και ευχάριστο Ισαραίικο αντάμωμα. Δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συμπατριώτες μας να βρεθούν, να ανταλλάξουν σκέψεις και ευχές. Μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ο Αρχιμ. Νεκτάριος Ζιόμπολας, ο βουλευτής του Νομού μας κ. Κώστας Βλάσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Κώστας Μιχόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας κ.α. Ο Σύλλογος Ισαραίων πιστός στη  επιτυχημένη διοργάνωση μίας ακόμα εκδήλωσης, κατάφερε για ακόμα μία φορά να συσπειρώσει τους Ισαραίους και να ενισχύσει σημαντικά το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ τους.
 
Και του χρόνου! 
 
 
 
Σε συνέχεια της πολιτιστικής δράσης του Συλλόγου μας , την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 18.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας η παρουσίαση της πρώτης Εκδοτικής απόπειρας του Συλλόγου μας. Το βιβλίο του πρ. Προέδρου του Συλλόγου μας κ. Γιώργου Μεντή, με τίτλο ΙΣΑΡΑΙΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ, έγινε πραγματικότητα και θα παρουσιαστεί σε όλους τους συμπατριώτες μας. 
Σας περιμένουμε όλους!
 
 
 Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας και μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. , ορίστηκε να γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, την Κυριακή 31η Μαρτίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, οδός Ερμού 64, 4ος όροφος. Αιτήσεις υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει, θα γίνονται δεκτές από την 1η Μαρτίου ως και την 26η Μαρτίου 2019 και θα υποβάλλονται γραπτώς στα γραφεία μας. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο επικοινωνίας 6972196585.
 
Τα γραφεία μας στην Ερμού θα είναι και πάλι ανοιχτά από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη πρωί, πάντα φιλόξενα και με ευχάριστη διάθεση για να υποδεχτούν όλους τους Ισαραίους!
 
View the embedded image gallery online at:
http://www.isari.gr/index.php/el/nea/93-2-2019#sigProId5cca333233
 
 
 
 
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.