Και αυτά τα Χριστούγεννα το χωριό μας υποδέχτηκε τους συμπατριώτες μας και πολλούς επισκέπτες. Σε παραδοσιακό και οικογενειακό κλίμα έγινε και ο ερχομός του νέου έτους. Παρά το κρύο, τα καταλύματα του χωριού μας έτυχαν πληρότητας, γεγονός που δείχνει ότι το χωριό μας, αντιστέκεται δυνατά της γενικότερης ερημοποίησης. Σε όσους προτίμησαν να περάσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες στο χωριό μας, τους ευχόμαστε και του χρόνου! 
Άλλα Νέα:
Τον μήνα Δεκέμβριο, ο πάντα «ανήσυχος» και δραστήριος Πρόεδρος του χωριού μας, προχώρησε στον καθαρισμό και διάνοιξη του δρόμου από την Αγία Βαρβάρα ως τον δρόμο στην οικία Τόγκα. Ο καθαρισμός έγινε κατόπιν αιτήματος του ιδίου στον Δήμο Μεγαλόπολης και έλαβε της ανάλογης έγκρισης. Ευχαριστούμε και τον Γιάννη τον Σμυρνή για την δημιουργική του συνεισφορά. Για ακόμα μία φορά  επισημαίνουμε στον Δήμο Μεγαλόπολης την ανάγκη υλοποίησης περισσότερων έργων υποδομής στο χωριό μας, με κριτήριο την επισκεψιμότητα που έχει πλέον το χωριό μας, τον παραδοσιακό του χαρακτήρα καθώς και την ιστορική προσφορά του Ίσαρη τόσο στον Δήμο Μεγαλόπολης, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Σύλλογος Ισαραίων, στη προσπάθεια του ανάδειξης Ισαραίων των γραμμάτων και των τεχνών, σας παρουσιάζει το συγγραφικό έργο της Στέλλας Δρακοπούλου. Η Στέλλα Δρακοπούλου είναι κόρη του αειμνήστου ιεροψάλτη Ασημάκη Δρακόπουλου. Γεννήθηκε και ζεί στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια από το τμήμα της Νομικής Θεσσαλονίκης. Ασχολήθηκε από νωρίς με την ποίηση και την πεζογραφία. Η κ. Δρακοπούλου χάρισε στο Σύλλογό μας δύο μυθιστορήματά της, τα οποία κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Το πρώτο με τίτλο  « Κόβουν βαθιά » τα όνειρα, από τις Εκδόσεις Οδός Πανός, αποτελεί το πρώτο της εκδοτικό τόλμημα και έτυχε θερμής υποδοχής. Το δεύτερο με τίτλο « Χωρίς φιλιά στο στόμα » από τις Εκδόσεις Όστρια κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018. Ο Σύλλογος μας την ευχαριστεί και της εύχεται καλοτάξιδα! Τα βιβλία της Στέλλας Δρακοπούλου βρίσκονται ήδη στη πλούσια βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας και είναι διαθέσιμα σε όλους τους συμπατριώτες μας.
Μία πολύ σημαντική για το τόπο μας επιτυχία έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στις εκλογές της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ισαραίων, κ. Σούλα Λάμπρου εξελέγη ως Σύμβουλος στο νέο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. Αναμφισβήτητα η εκλογή της θα ενισχύσει σημαντικά τη παρουσία του χωριού μας στα Αρκαδικά δρώμενα. Θυμίζουμε ότι η κ. Λάμπρου εκπροσωπεί επάξια το χωριό μας στην Ένωση Σωματείων Λυκόσουρας και στους Φίλους του Παράσσιου Πάρκου. 
Θερμά συγχαρητήρια!
 
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16.00, στο πάντα φιλόξενο ATHENS ATRIUM HOTEL           ( Ωκεανιδών 21, πλησίον Αγ. Σώστη, στη Λεωφ. Συγγρού).
Σας περιμένουμε όλους!
 
Τέλος, ενημερώνουμε όλους τους συμπατριώτες μας ότι στα μέσα Φεβρουαρίου προγραμματίζεται εκ μέρους του Συλλόγου, εκδήλωση με σκοπό τη παρουσίαση του ανακαινισμένου γραφείου μας στην Ερμού. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.
 
Ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Ίσαρη, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ισαραίων και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού μας, εύχονται σε όλους τους Ισαραίους, Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και ότι καλύτερο για τον τόπο μας!
 
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.