Το χωριό μας μετά τον 15Αύγουστο, επανήλθε στους γνώριμους ήσυχους και φθινοπωρινούς ρυθμούς του.
Τους περασμένους μήνες, δύο σημαντικά έργα έγιναν στο χωριό μας: Το καλντερίμι από τη βρύση του Μπάκου έως τον δημόσιο δρόμο και ο εξωραϊσμός του προαυλίου χώρου του Αγίου Βασιλείου.

Έργα που βασίστηκαν στην ιδιωτική πρωτοβουλία, την οικονομική προσφορά των συμπατριωτών μας και αποτελούν παράδειγμα για το πώς πρέπει να αντιληφθούμε τα προβλήματα του χωριού και την επίλυσή τους εφεξής. Για ακόμα μία φορά αξίζει να τονιστεί η τεράστια προσφορά, τόσο η οικονομική αλλά κυρίως η πνευματική, του Πατέρα Νεκτάριου Ζιόμπολα, στην υλοποίηση των έργων στον Άγιο Βασίλειο, αλλά και η σημαντική επίβλεψη που έτυχαν τα έργα από τον πάντα δραστήριο Πρόεδρό μας Τάκη Τσουτσουμπρή.
Το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου έγινε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στο επίσης ανακαινισμένο εξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου, ιδιοκτησίας οικογένειας Βελλή.  Πιστός στο ετήσιο αντάμωμα με τους συμπατριώτες του, ο  Δημήτρης Βελλής, μας υποδέχτηκε και φέτος στο πάντα φιλόξενο Αλώνι και φρόντισε να μας περιποιηθεί με το πλούσιο τραπέζι που μας προσέφερε.   Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες της κάτω γειτονιάς, του Ιωάννη Ντόρτα, του Γιώργου Κωστόπουλου και του Χάρη Ασημακόπουλου για την αμέριστη φροντίδα και αγάπη τους, που τόσα χρόνια δείχνουν για τον Άγιο Νεκτάριο.   Με τη παρουσία της, μας τίμησε για δεύτερη χρονιά το μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» και φίλη του χωριού μας, η κ. Καίτη Βρομοβρυσιώτη. Την ευχαριστούμε και ευχόμαστε και του χρόνου!
Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ισαραίων έδωσε το παρών στη Παλαιά Βουλή, σε εκδήλωση, με αφορμή την 197η Επέτειο από την Άλωση της Τριπολιτσάς, « Η Αρκαδία στην Επανάσταση του 1821». Ιστορικές αναδρομές από όλες τις γωνιές της Αρκαδίας, προβολές ιστορικών τόπων αλλά και γνήσιο Αρκαδικό παραδοσιακό τραγούδι, ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της εκδήλωσης.
 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι τα γραφεία μας στην Αθήνα θα παραμείνουν κλειστά και τον μήνα Οκτώβριο λόγω προγραμματισμένης ριζικής ανακαίνισης.
Πλήρης ενημέρωση και φωτογραφίες θα βρείτε στην διαρκώς ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.isari.gr καθώς και στη επίσημη σελίδα μας στο facebook.
Λόγω των αυξημένων οικονομικών υποχρεώσεων του Συλλόγου, η οικονομική ενίσχυσή του θα ήταν σημαντική. Τη συνδρομή σας μπορείτε να καταθέσετε στην ALPHA BANK, στο όνομα του Συλλόγου και στο λογαριασμό GR53 0140 1190 1190 0232 0004 451.
Τέλος, με αφορμή την Εθνική Επέτειο, καλούμε όλους τους Ισαραίους, την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 στο χωριό μας, για να αποδώσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες συμπατριώτες μας.
Το ετήσιο μνημόσυνο της αείμνηστης Πηνελόπης Ρούπα θα γίνει την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.
Εκ του Δ.Σ.
 

View the embedded image gallery online at:
http://www.isari.gr/index.php/el/nea/83-10-2018#sigProId417bb3cfe5

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.