Ο Σύλλογος Ισαραίων ανακοινώνει στα  μέλη του, στους φίλους του και σε όλους τους συμπατριώτες το πρόγραμμα των καλοκαιρινών του δράσεων που θα λάβουν χώρα στο χωριό μας τις ημέρες του 15Αυγουστου:


1)    Ο Σύλλογος μας προτίθεται να οργανώσει στο χωριό, τις ημέρες του 15 Αύγουστου, Έκθεση Εικαστικών, Αγιογραφίας, Φωτογραφίας και Γλυπτικής με θέμα « Η Τέχνη ταξιδεύει στο Ίσαρη….», στο Στέκι Νεολαίας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της Έκθεσης έχει η κ. Έλενα Λάμπρου (απόφοιτη Α.Σ.Κ.Τ.). Πληροφορίες για τη συμμετοχή και τη παράδοση έργων στα τηλέφωνα 6978855678 κ. Χάρης Ασημακόπουλος και 6972016151 κ. Παναγιώτης Λάμπρου.

2)    Την Τρίτη 7 Αυγούστου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης, εντελώς δωρεάν για όλους τους Ισαραίους. Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βασταίων. Θα γίνει ξενάγηση στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου, διάρκειας 2 ωρών. Υπεύθυνη οργάνωσης: κ. Αθανασία  Λάμπρου, τηλ.6944268881. Κρατήσεις έως 31 Ιουλίου.
3)    Την Κυριακή 12 Αυγούστου, θα λάβει χώρα το μνημόσυνο των Απανταχού Ισαραίων στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Ίσαρη. Θα ακολουθήσει καφές στον Ξενώνα. Υπεύθυνη οργάνωσης : κ. Αθανασία Λάμπρου.
4)     Στις 13 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου,  θα πραγματοποιηθεί παιδική γιορτή με animateur, αφήγηση παραμυθιού, μουσική, ζωγραφική, face painting, σουβλάκια και χυμούς, και πολλά δώρα για τα παιδιά! Και όλα αυτά δωρεάν! Υπεύθυνες γιορτής : Αθανασία Κυριαζή, Βίκυ Χαραλαμποπούλου.  Στη γιορτή μας έχουν προσκληθεί και όλα τα παιδιά από το Βάστα!

5)    Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το βράδυ, θα γίνει το πανηγύρι μας στο  Δημοτικό Σχολείο, με παραδοσιακή μουσική, γουρνοπούλα, κρύα μπύρα και κρασί, πολύ κέφι και χορό και πλούσια λαχειοφόρα αγορά με πολλά δώρα!  Υπεύθυνοι οργάνωσης: Παναγιώτης Λάμπρου, Αθανασία Λάμπρου, Αθανασία Κυριαζή , Αλέξανδρος Γρηγορίου, Άρης  Ρούπας.
6)    Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ο Σύλλογος οργανώνει εκδρομή για μπάνιο στη παραλία της Μπούκας Μεσσήνης. Ώρα αναχώρησης 8.30 το πρωί. Κρατήσεις θέσεων στη κ. Αθανασία Λάμπρου , τηλ. 6944268881.
Για την επίτευξη όλων αυτών των δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος προσμένει στην ενεργό συμμετοχή και την αμέριστη  βοήθεια όλων των συμπατριωτών μας.
Σας περιμένουμε όλους!!!


ΝΕΑ:
Ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι πρόσφατα αποσύρθηκαν από το Δ.Σ. του Συλλόγου, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, η Αντιπρόεδρος κ. Σταυρούλα Καλοβυρνά και το μέλος του κ. Βασίλης Μεντής. Τις θέσεις τους κατέλαβαν ο κ. Γιώργος Σιώρης και ο κ. Άρης Ρούπας αντίστοιχα. Ο Σύλλογος οφείλει να ευχαριστήσει αλλά συνάμα και να αναγνωρίσει την 20ετή προσφορά της κ. Καλοβυρνά, η οποία αφήνει πολύτιμο έργο πίσω της, ορόσημο για τους νεότερους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον Βασίλη Μεντή, ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερη θέληση και αυταπάρνηση σε κάθε  δραστηριότητα του Συλλόγου.
Νέα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εξελέγη με κλήρωση η κ. Αθανασία Λάμπρου. Την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλή θητεία!
Με αφορμή τις πρόσφατες κλοπές σε διάφορα σπίτια συμπατριωτών μας, ο Σύλλογος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, ζήτησε την εντατικοποίηση των καθημερινών περιπολιών στο χωριό μας και έλαβε, με γνώμονα πάντα τις ιδιαιτερότητες της περιοχής , εγγυήσεις στη κατεύθυνση αυτή.
ΒΑΠΤΙΣΗ:
Την Κυριακή 17 Ιουνίου, ο Βασίλης Τσιράκης και η Έφη Ξηρόκωστα του Πέτρου, βάπτισαν στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Τριποτάμου, την κόρη τους. Το όνομα αυτής Ηλέκτρα. Στους γονείς της, στον ευτυχή παππού  Πέτρο και στους πάντα άξιους νονούς Θανάση και Έλλη Φωτοπούλου, ο Σύλλογος εύχεται να τους ζήσει η νεοφώτιστη!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.