ΤΟΥ ΡΟΥΣΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΑΡΗ: Το φετινό Ψυχοσάββατο της Πεντηκοστής ή του Ρουσαλιού, όπως ξενικά λέγεται, εορτάστηκε στο χωριό μας με τη τέλεση μνημόσυνου στη μνήμη των προγόνων μας, στον Ι.Ν. του Αγίου Πέτρου, στο κοιμητήριο του χωριού μας. Το παρών έδωσαν ο π. Νεκτάριος και ο π. Κωνσταντίνος, αλλά και πολλοί συμπατριώτες μας, τιμώντας έτσι τις ψυχές των προσφιλών τους ανθρώπων. Ακολούθησε επιμνημόσυνο τραπέζι στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας στην Αθήνα, ότι τα γραφεία μας στην Ερμού θα κλείσουν για τη θερινή περίοδο, την Τετάρτη  20 Ιουνίου 2018. Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με τα μέλη του Δ.Σ.
Επίσης, τη τρέχουσα περίοδο, το Δ.Σ. του Συλλόγου προγραμματίζει διάφορες δράσεις για τις ημέρες του 15Αυγουστου στο χωριό μας. Αναλυτική ενημέρωση θα ακολουθήσει στο επόμενο φύλλο των Ν.τ.Μ., καθώς και στην ιστοσελίδα μας www.isari.gr

Επισημαίνουμε για ακόμα μία φορά την επιτακτική ανάγκη του καθαρισμού από ξερά χόρτα, δρόμων, κοινόχρηστων χώρων και αυλών για τη πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι συμπατριώτες μας θα ανταποκριθούν στο αυτονόητο αυτό κάλεσμα.
Τέλος, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο του χωριού μας, την έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή του δρόμου προς την οικία Μητρόπουλου. Ένα έργο που αναμενόταν από καιρό, επιτέλους υλοποιείται από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Επίσης, ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος πρόσφατα επισήμανε στο Δήμο Μεγαλόπολης, την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας νέας παιδικής χαράς καθώς και την οριστική λύση που πρέπει να παρθεί στο θέμα των επικίνδυνων κτισμάτων, που τόσα χρόνια, παρά τις προσπάθειες πολλών συμπατριωτών μας, παραμένει για άγνωστους λόγους, άλυτο. Τονίζουμε ότι ο Σύλλογος μας και η Τοπική Αρχή, συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο για ότι καλύτερο μπορεί να επιτευχθεί για το χωριό μας.

ΘΑΝΑΤΟΙ: Στις 11 Μαΐου  απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, το μέλος του Συλλόγου μας, ο Ευστάθιος Βουρνάς, σύζυγος της Σοφίας Παρπαίρη και ετάφη στις 14 Μαΐου  στο κοιμητήριο Περιστερίου.  Στους οικείους του, το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα  θερμά συλλυπητήρια του.
ΔΩΡΕΕΣ: Στο Σύλλογό μας προσέφεραν οι : Μπάμπης Καραλής το ποσό των 20€, ο Βασίλης Βασιλαδιώτης από τη Καλαμάτα 10€, ο Κων/νος Μιχόπουλος 50€ και η Βίκυ Μητροπούλου 20€. Σε διόρθωση του προηγούμενου φύλλου, ο Αθανάσιος και η Δήμητρα Χρόνη προσέφεραν το ποσό των 100€, στη μνήμη των γονέων τους Θεόδωρου και Βασιλικής Χρόνη.
Τους ευχαριστούμε όλους!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.