Στις 21 Ιανουαρίου 2018, στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του ATRIUM ATHENS HOTEL, ο Σύλλογος μας έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του. Ήταν σίγουρα ιδιαίτερη μέρα καθώς μετά από πολλά χρόνια η Πίτα του Συλλόγου κόπηκε σε χώρο εκτός του γραφείου μας.

Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συμπατριώτες να ανταμώσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο Έτος. Το τυχερό φλουρί της φετινής Βασιλόπιτας κέρδισε η κ. Άννα Γκελεστάθη-Τσαγκόγεωργα, η οποία κέρδισε ένα δώρο, προσφορά της κ. Σκάζα Μαρίας. Της ευχόμαστε Καλή Χρονιά με υγεία και πολλή τύχη. Ευχή του Δ.Σ. του Συλλόγου, είναι, ανάλογες δράσεις να συνεχιστούν με ακόμη περισσότερη συμμετοχή και παρουσία των συμπατριωτών μας. Την γιορτή μας τίμησαν με τη παρουσία τους και τις ευχές τους οι Βουλευτές του Νομού μας, κ. Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η πολιτευτής κ. Εύη  Τατούλη. Επίσης ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του Δήμου εξέφρασαν τις ευχές τους για το νέο έτος καθώς και τους προβληματισμούς τους και τις σκέψεις τους για θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία αντιπροσωπειών πολιτιστικών Συλλόγων γειτονικών χωριών, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές τους από τα χωριά τους και απέδειξαν το καλό κλίμα συνεργασίας που επικρατεί.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου απέδειξε για ακόμη μία φορά την ικανότητα του στη διοργάνωση μίας ακόμη επιτυχημένης γιορτής και φανερώνει τη διαχρονική θέληση και επιμονή όλων των Δ.Σ. του Συλλόγου στην 84χρόνη Ιστορία αυτού για ενότητα και δημιουργία.

Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

View the embedded image gallery online at:
http://www.isari.gr/index.php/el/nea/61-21-2020#sigProId99ea64d964

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.