Και αυτά τα Χριστούγεννα το χωριό μας υποδέχτηκε τους συμπατριώτες μας και πολλούς επισκέπτες. Σε παραδοσιακό και οικογενειακό κλίμα έγινε και ο ερχομός του νέου έτους. Παρά το κρύο, χαρακτηριστική ήταν και φέτος η πληρότητα στα καταλύματα του χωριού μας! Σε όσους προτίμησαν να περάσουν τις γιορτινές αυτές ημέρες στο χωριό μας, τους ευχόμαστε και του χρόνου! 

Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους του Ισαραίους!

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ:

Στα τέλη Δεκεμβρίου και με πρωτοβουλία του Προέδρου του χωριού μας αλλά και πολλών συγχωριανών μας, κατεδαφίστηκε το, από ετών τοποθετημένο, σκέπαστρο στη Κεντρική Πλατεία του χωριού μας. Η δεδομένη χρονική φθορά του αλλά και ο εμφανής κίνδυνος ατυχήματος οδήγησαν στην εύλογη κατεδάφισή του. Ήδη γίνονται σκέψεις και υπάρχουν πολλές προτάσεις καλλωπισμού αλλά και προσθηκών στη πλατεία μας, οι οποίες αναμένονται να υλοποιηθούν την Άνοιξη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:

  • Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ισαραίων θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο "ROYAL OLYMPIC HOTEL" στην οδό Αθανασίου Διάκου 28-34 στις Στήλες του Ολυμπίου Διός.   Κόστος ανά άτομο 10€.PROSKLISI PITA 2020
  • Ο Σύλλογος Ισαραίων σας προσκαλεί στην ατομική Έκθεση των έργων της Δήμητρας Κυριάκου-Ζορμπά με τίτλο:  «Αφήνω τις σκέψεις μου σεργιάνι…», η οποία θα λάβει χώρα στο γραφείο του Συλλόγου (Ερμού 64,4ος όροφος). Βραδιά εγκαινίων το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18.00. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 31 Ιανουαρίου  έως και 2 Φεβρουαρίου και ώρες 17.30-22.00.Έκθεση αφισσα3 Internet

Σας περιμένουμε!

 

ΠΕΝΘΗ:

  • Στις 21 Οκτωβρίου 2019 και σε ηλικία 85 ετών απεβίωσε ο Θανάσης Νικ. Βλάχος. Κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.
  • Στις 19 Δεκεμβρίου 2019 πέθανε η Βασιλική (Βάσω), συζ. Λεωνίδα, Τίτση, σε ηλικία 83 ετών. Ετάφη στο Κοιμητήριο Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης.

Ο Σύλλογος Ισαραίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.