Εκδηλώσεις:

  • Στις 3 Νοέμβρη, στο γραφείο του και κάτω από το φωτισμένο Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε βραδιά αφιερωμένη στον καταξιωμένο Ισαραίο τραγουδιστή του ρεμπέτικου Γιώργο Ζορμπά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν φίλοι του Γ. Ζορμπά και πολλοί πατριώτες. Μεταξύ αυτών και ο καταξιωμένος, επίσης, μουσικός και συμπατριώτης μας Λευτέρης Παρασκευόπουλος (Αναλυτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε προηγούμενη ανάρτησή μας).thumbnail IMG 3154
  • Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου το απόγευμα, στο φιλόξενο γραφείο του Συλλόγου μας στην Ερμού, έγινε η δεύτερη παρουσίαση του συγγραφικού έργου του Ισαραίου Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Ζιόμπολα. Ο π. Νεκτάριος συνεχίζοντας την αναδρομή του στο πλούσιο συγγραφικό του βίο, μας μετέφερε με το δικό του μεταδοτικό και λόγιο ύφος τα συμπεράσματα και τις ιδέες που αντλούνται από κάθε του πόνημα και με αυτόν τον τρόπο έκανε γνωστό στους παρευρισκόμενους συμπατριώτες αλλά και φίλους του την μεγαλειώδη συγγραφική του παρακαταθήκη (Αναλυτική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε προηγούμενη ανάρτησή μας).received 555672361689495

Ο Σύλλογος Ισαραίων, πιστός στο ρόλο του, συνεχίζει και τιμά Ισαραίους με προσφορά και έργο αλλά κυρίως με αγάπη για τον τόπο τους!

Νέα από το χωριό μας:

  • isari dromos4isari dromos5 Έντονη κινητικότητα στα μέσα Νοεμβρίου από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς είχαμε στα μέσα Νοεμβρίου, στο πολύ ιδιαίτερο θέμα του δημόσιου δρόμου στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος θυμίζουμε είχε καθιζήσει λόγω των περσινών έντονων βροχοπτώσεων. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή είχε ξεκινήσει την αποκατάστασή του, ωστόσο αυτή δεν περατώθηκε. Ο Πρόεδρος του χωριού μαζί με τον Πρόεδρο του Βάστα Νίκο Αλεξόπουλο με υπόμνημά τους προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου σε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας και τον Βουλευτή Κώστα Βλάση, αλλά και η οικογένεια Ζορμπά σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, τόνισαν την ανάγκη επανασχεδιασμού του δρόμου ή της ριζικής του αποκατάστασης με γνώμονα πάντα τον επερχόμενο χειμώνα. Ευελπιστούμε ότι η Περιφέρεια θα αφουγκραστεί τις ανησυχίες μας και θα λύσει μια για πάντα το μείζον αυτό πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής μας και δεν θα επαναληφθούν οι περσινές άσχημες εικόνες που όλοι βιώσαμε.
  • Με προσωπική εργασία, τον μήνα Νοέμβριο, ο Πρόεδρος του χωριού μας πραγματοποίησε γενικό καθαρισμό στη δεξαμενή της Βρύσης του Κούκη.
  • Αρχές Νοεμβρίου έγινε η αποκατάσταση του τμήματος το οποίο είχε υποστεί καθίζηση στο χώρο στάθμευσης (πάρκιν). Η δαπάνη καλύφτηκε από τον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου Ισαραίων Δημήτρη Σιώρη. Ο Πρόεδρος του χωριού Νίκος Κερασιώτης ευχαριστεί δημόσια τον Δημήτρη Σιώρη για την δωρεά του! Μία ακόμα ιδιωτική πρωτοβουλία πολύ σημαντική για το χωριό μας έλαβε χώρα και μακάρι να δώσει το έναυσμα για ακόμα περισσότερες!

Ο Πρόεδρος του χωριού ενημερώνει όλους τους συμπατριώτες ότι, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ίσαρη θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 το πρωί, στον Ξενώνα μας.

Γέννηση:

Στις 5 Νοεμβρίου 2019 γεννήθηκε η κόρη του Θανάση Ασημακόπουλου και της Βιβιάννας Μαριόλα. Στους πανευτυχείς γονείς ευχόμαστε να τους ζήσει και στους χαρούμενους παππούδες Παναγιώτα Ρούσσου και Κώστα Ασημακόπουλο να την καμαρώνουν!

Σημαντική ενημέρωση: Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ισαραίων θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC HOTEL στην οδό Αθανασίου Διάκου 28-34 στις Στήλες του Ολυμπίου Διός. royalolympic

Ευχές

Ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Ίσαρη, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ισαραίων και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ίσαρη, εύχονται σε όλους τους Ισαραίους, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά και μόνο υγεία και χαρές για όλους!

© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.