Τα φθινοπωρινά χρώματα κατέκλυσαν το χωριό μας, δίνοντας του μία ρομαντική μελαγχολία, η οποία διαρκώς εμπνέει τους επισκέπτες του. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους τους Ισαραίους ότι το φθινόπωρο στο χωριό μας αποτελεί ένα μοναδικό μωσαϊκό όλων των εποχών! 
Αξιοσημείωτο φθινοπωρινό το γεγονός, ο παραγωγικός φετινός τρύγος από 4 οικογένειες του χωριού μας, σημείο που μαρτυρά ότι ακόμα η αμπελοκαλλιέργεια, παρά τις δυσκολίες, καλά κρατεί! Και του χρόνου!
 
Νέα:
Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 έγινε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στο εξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου. Και φέτος το πλούσιο γεύμα που ακολούθησε από τον πάντα φιλόξενο οικοδεσπότη μας Δημήτρη Βελλή συνοδεύτηκε από πολύ κέφι!
Και του χρόνου!
Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του χωριού μας κ. Νίκο Κερασιώτη για την αποκατάσταση της υδροδότησης της κάτω γειτονιάς  στα τέλη του Σεπτέμβρη, μετά από διαρροή την οποία με προσωπική εργασία επισκεύασε άμεσα!
 
Προσεχείς Εκδηλώσεις:
 
Μουσική βραδιά:
 Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.30 μ.μ.,ο Σύλλογος Ισαραίων σας προσκαλεί στο γραφείο μας στην (Ερμού 64, 4ος όροφος), σε μουσική βραδιά αφιερωμένη στον καταξιωμένο Ισαραίο τραγουδιστή του ρεμπέτικου Γιώργο Ζορμπά (YOUTUBE) ! Μαζί του, στο μπουζούκι ο Νίκος Μπακαούκας και στον μπαγλαμά η Νεφέλη Ζυγουράκη.
 03 20190505aΗ είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε όλους!
 
Παρουσίαση συγγραφικού έργου π. Νεκταρίου Ζιόμπολα:
 Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 το απόγευμα, ο Σύλλογος Ισαραίων σας προσκαλεί, στο γραφείο μας (Ερμού 64, 4ος όροφος), στη 2η παρουσίαση του συγγραφικού έργου του Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Ζιόμπολα. Ο π. Νεκτάριος θα συνεχίσει την αναδρομή του στο πλούσιο συγγραφικό του έργο. Βιβλία του θα διατίθενται από τον Σύλλογο Ισαραίων.
Πατήρ Νεκτάριος
 
Κοινωνικά:
 
Γάμος:
Η Μαρία Καμαρινού, της Παναγώτας Ντόρτα και του Γιάννη Καμαρινού, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Σπύρο Γεωργακόπουλο, στις 28 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας στη Νέα ΚηφΙσιά. Ο Σύλλογος, τους εύχεται να ζήσουν και να δημιουργήσουν πάντα ευτυχισμένοι! 
 
Πένθη:
Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε η Μαρία Κωστοπούλου-Δικαίου και ετάφη στις 24 Αυγούστου στο Κοιμητήριο του χωριού μας.
Μαζί στη ζωή αλλά μαζί και στον θάνατο, ο Ξενοφών (Φώντας) Λάμπρου και η Κωνσταντίνα Λάμπρου, ετών 93 και 90 αντίστοιχα, ετάφησαν μαζί στις 11 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.
 
 FB_IMG_1538248039061.jpg
 
 
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.