Με ηλιόλουστο καιρό και ανοιξιάτικη διάθεση, μας υποδέχτηκε και φέτος το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο χωριό μας. Τα πάντα είχαν προετοιμαστεί σε υψηλό, όπως κάθε χρόνο, επίπεδο, χάρη στις προσπάθειες των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αλλά και πολλών συμπατριωτών μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ετήσιο Ισαραίικο αντάμωμα στον Άγιο Νικόλαο έχει ξεπεράσει τα εκατό χρόνια ύπαρξης! Η συμμετοχή ήταν μαζική, με πολλούς Ισαραίους αλλά και φίλους του Ίσαρη, πραγματικά να κατακλύζουν την μοναδική σε φυσική ομορφιά, κοιλάδα του Αγίου Νικολάου. Της Θείας Λειτουργίας και της καθιερωμένης Αρτοκλασίας, χοροστάτησαν ο Αρχιμ. Νεκτάριος Ζιόμπολας και ο π. Κωνσταντίνος, οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους πανηγυρικό τόνο στην γιορτή μας.
Με το μοναδικό κλαρίνο του Ισαραίου Σωτήρη Κανελλάκη και τη γνήσια παραδοσιακή φωνή του Θοδωρή Προύτζου, ο χορός και το γλέντι δεν άργησαν να αρχίσουν! Ήταν ένα πραγματικό, παραδοσιακό γλέντι και όλοι οι τυχεροί παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν με τη καρδιά τους!
Μεγάλος τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς ήταν ο Πρόεδρος των Φίλων του Παρράσιου Πάρκου κ. Φώτης Ζώης, ο οποίος κέρδισε μία τηλεόραση 32’’. Του ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και πάντα δημιουργικός!
Ο Σύλλογος Ισαραίων, πιστός στον ρόλο του, με την ιδιαίτερη δυναμική που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια, απέδειξε την υψηλή οργανωτική ικανότητα του, καθώς οργάνωσε σε δύο ημέρες, τόσο τα εγκαίνια του Αρκαδικού Μονοπατιού, όσο και την γιορτή στον Άγιο Νικόλα με απόλυτη επιτυχία.
Με την φώτιση και τη χάρη του προστάτη μας Αγίου Νικολάου, ας πορευτούμε ενωμένοι όλοι οι Ισαραίοι και πάντα για το καλό του χωριού μας…
Και του χρόνου!

 
© 2017 by AID360 Limited Hong Kong. All rights reserved.